ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Μιχαήλ Μιχαηλίδου
Ένα βιβλίο που πολλοί αναγνώστες θα βρουν τους προγόνους τους και τις ακριβείς διευθύνσεις τους. Είναι πιστό αντίγραφο του μοναδικού οδηγού.
Γιάννης Κολλινιάτης
Μια δυνατή φιλία οικοδομείται ανάμεσα σε δύο αξιωματικούς του Ναυτικού, έναν Έλληνα κι έναν Τούρκο, σε προσπάθεια προσωπικής και ταυτόχρονα εθνικής υπέρβασης με πολλαπλές συνέπειες.
Βασίλειος Θεοδώρου
Φαινόμενα υποβάθμισης της νεοελληνικής γλώσσας, με παραδείγματα από τον καθημερινό λόγο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και τη λογοτεχνία.

Βασίλειος Θεοδώρου
Ένα βιβλίο για τις δυνατότητες -αλλά και το δικαίωμα- του ανθρώπου να ζει μια ζωή αξιοπρεπή, δημιουργική και πλήρη στην τρίτη ηλικία.
Βασίλειος Θεοδώρου
Αρχαίοι ελληνικοί μύθοι και ιστορικά γεγονότα που επιβιώνουν ως τις μέρες μας, ως λέξεις πια, μέσα από το συμβολισμό που μεταφέρουν.
Βασίλειος Θεοδώρου
Η τέχνη της επιστολογραφίας, ένας πολιτισμικός θεσμός που χάνεται στις μέρες μας, μέσα από γράμματα των δεκαετιών '50-'60.
Βασίλειος Θεοδώρου
Μία αδιόρατη -αλλά καθόλου αμελητέα- παράμετρος της ιατρικής πράξης, η ιατρική αμέλεια, και οι δυνατότητες υπέρβασής της μέσα από τη διαπροσωπική σχέση ιατρού-ασθενούς.
Βασίλειος Θεοδώρου
Μια διαφορετική ιστορία του Βυζαντίου, που επικεντρώνεται σε «αλλόκοτα» πρόσωπα και περιστατικά, και η αναζήτηση των αιτίων που οδήγησαν στην κατάρρευση της αυτοκρατορίας.
Ζωή Νικολοπούλου
Ανθολογία αγγλόφωνων ποιητών του 19ου αιώνα, με σημαντικούς ποιητές όπως ο William Butler Yeats, η Emily Dickinson και ο William Blake.
Αναζήτηση βιβλίων

Όλες οι εκδόσεις ►
Δελτία Tύπου ►

Τα βιβλία διατίθενται στο Πωλητήριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του ΙΜΕ,
καθώς επίσης και στα μεγάλα ελληνικά βιβλιοπωλεία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε
με το τηλ.: +(30) 212 254 2010 ή γράψτε στο ardittos_books@ardittos.gr.
copyright © ΑΡΔΗΤΤΟΣ